SiviWonder

TravelBlog

About me

29 somre og snart 30 vintre har kommet og gått siden jeg for første gang så dagens lys en desembermorgen i 1981. Så langt  tilbake jeg kan huske, har jeg vært glad i å reise og oppleve nye ting. I mine første leveår var jeg riktignok verdens største pyse, men jeg vokste det raskt av meg og har, i motsetning til mange andre, blitt tøffere og tøffere etterhvert som årene har rullet og gått. Alt fra høyfjell og camping, via storbysightseeing, kultur og historie, til strand, snø og dykking har appellert til meg. Det har derfor blitt mange ulike turer med varierende lengde og innhold de siste 10 årene.

For hver hjemreise, har drømmen om en virkelig langtur vokst seg sterkere. Sommeren 2010 bestemte jeg meg derfor for å brette opp ermene og gjøre alvor av det. Hvorfor, lurer mange på. Til det kan jeg bare si at dersom du i det hele tatt må stille meg det spørsmålet, finnes det egentlig ingen god måte jeg kan formidle svaret til deg på. Man må ha eventyrlysten i seg, og man bør nok ha reist litt selv for å forstå motivasjonen som ligger bak en sånn avgjørelse.

5 mnd intensiv jobbing senere, befant jeg meg endelig på Gardermoen med det beste reisefølget av dem alle;  ryggsekken min. Begge klare for 12 mnd på skattejakt i denne uendelig fantastiske verden vi lever i, som så altfor få av oss noengang får sett noe særlig av. Eventyret kunne begynne, og med følgende ord klingende i bakhodet, klatret jeg spent og meget fornøyd ombord på første fly:

“One life – live it!”

Comments are closed.