SiviWonder

TravelBlog

About the trip

 • Første destinasjon er India, nærmere bestemt Delhi. Hvor turen går og hvor lenge jeg blir i landet er uvisst, men jeg skal i alle fall være et eller annet sted i nord-India når Holi-fesivalen braker løs 19. mars.
 • Videre går turen til Nepal, hvor Himalayas (i det minste en beskjeden del) skal til pers.
 • Etter dette ligger landeveien åpen – enten ned til Bangladesh eller over til Bhutan, alt avhengig av i hvilken retning vinden blåser.
 • Tid, penger og politiske faktorer vil avgjøre neste trekk, men det blir uansett i retning sør. Muligens Burma, og i alle tilfeller Laos.
 • Så legger jeg nok turen innom sør-Thailand for å pleie gamle vennskapsbånd, før jeg finner veien ut til Malaysisk Borneo og videre sørover til Indonesia.
 • Fra Indonesia flyr jeg til Auckland, New Zealand, og forbereder kroppen på vinter igjen. Jeg har muligheten til å hoppe av i Sydney, Australia, på veien, men tviler på at jeg gjør det. Igjen – tid og penger…
 • Etter vinterferie på sørøya, New Zealand, vender jeg snuten mot sol og Stillehavsidyll. Jeg flyr til Tahiti, Fransk Polynesia, men håper å kunne utforske øyene rundt omkring, aller helst med seilbåt.
 • Deretter flyr jeg videre til Påskeøya, før jeg ankommer Chile i begynnelsen av august.
 • Ferden går så via Argentina til Brasil, hvor neste fly tar meg til Colombia.
 • Nok en gang er alt helt åpent, da neste flybillett er fra Mexico City og hjem ca 3,5 mnd senere. Målet over alle mål er Galapagos, og drømmen er å ankomme som mannskap på seilbåt fra Panama.
 • Andre ønsker på veien er Equador, Nicaragua, Honduras, Guatemala og kanskje, kanskje Belize og/eller El Salvador.

Comments are closed.