Notice: register_sidebar was called incorrectly. No id was set in the arguments array for the "Sidebar 1" sidebar. Defaulting to "sidebar-1". Manually set the id to "sidebar-1" to silence this notice and keep existing sidebar content. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.2.0.) in /customers/4/a/b/siviwonder.com/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4201 SiviWonder » Blog Archive » Rio, mitt Rio

SiviWonder

TravelBlog

Rio, mitt Rio

Rio, mitt Rio!
Etter nesten et, fryktelig langtekkelig, døgn på buss, ankom jeg omsider terminalen i Rio de Janeiro. Klokken var midt på dagen, solen stekte, og jeg følte på meg at jeg hadde noen fine dager i vente. 
Taxiprutingen gikk ikke like smertefritt som den hadde gjort lenger sør. Det gikk opp for meg at jeg ikke var på langt nær stødig nok i spansk til å greie å forstå særlig portugisisk. Men, med kroppsspråk kommer man langt – og tallene er dessuten relativt lite, så jeg kom meg avgårde til en rimelig penge til slutt. Det krevde imidlertid en lang spasertur vekk fra terminalen, samt et par gebrokne gjennom-vimduet-samtaler, men den som leter finner, og den som ikke gir opp skal belønnes.
posted by siviwonder in Sør-Amerika and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment